Minőségi bútorok szuper áron

ágy bérlés

Intézzen el mindent egyszerűen, kényelmesen és gyorsan!

Válasszon bútort gyorsan és egyszerűen. Ne veszítsen időt boltba járással.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Több fizetési módot kínálunk. Válassza ki azt a fizetési módot, amely leginkább megfelel Önnek.

Egyszerűség

Vásároljon egyszerűen bútort online.

Gyógyászati segédeszköz, kórházi ágy ... - maltai
A rászorulók gyógyászati, ortopéd segédeszközökkel történő ellátása mellett másik fő szolgálatunk a Kórházi ágy kölcsönző program. Emellett foglalkoztunk a fenti eszközök javításával, karbantartásával. Az eszközök el-, illetve visszaszállításáról a r
Vocler Videochat - közösségi oldal
A nyuszikaül a bokorban, és a körmét reszeli. Arra megy a róka. - Hát te mit csinálsz, nyuszika? - Várom az oroszlánt, és ha erre jön, jól beledöföm az éles karmaimat.
VIP Betegágy – Igény szerinti minőség
megkönnyítené saját ápolási feladatait egy profi ágy használatával, esetenként szüksége van kiegészítő eszközökre is és mindezt egy helyről, gyorsan szeretné beszerezni. Szolgáltatásaink. Magas színvonalú elektromos ágyak és kiegészítők .
HA BÚTORT KERES, RS! - A legjobb választás otthonába ...
Óriási bútor választékkal várja az RS Bútor Budapesten és Budaörsön! Ha ülőgarnitúrát, kanapéágyat, franciaágyat, sarokgarnitúrát, konyhabútort vagy irodabútort keres kedvező áron keresse az RS Bútoráruházakat.
Szolgáltatásaink - BEMER Készülék bérlés otthoni használatra
2. Készülék bérlés otthoni használatra Az időigényes és fárasztó kezelésre járás helyett ajánljuk az igen népszerű készülékbérlést, amely intenzív kezelést tesz lehetővé. A bérlés menete a következő: hívja Dórát vagy Istvánt telefonon : +36 20 460 41
OBI barkács- és webáruház - minden, ami a házba, a kertbe ...
OBI barkácsáruház - az éllovas a barkácsolás, az építkezés és a kert világában. Több mint 40.000 termék várja online és a közelében található áruházban!
BAUHAUS
Ha az kell, hogy jó legyen. A BAUHAUS a weboldalán sütiket (cookie) használ, analitikai célokból, illetve a felhasználói élmény fokozására, melyet jelölőnégyzetek segítségével testre tud szabni.
Kik vagyunk? | Tábori ágy bérlés, pótágy, mobil fekhely ...
Tábori ágy bérlés, pótágy kölcsönzés: az általunk kínált fekhely már évtizedek óta sikerrel bizonyít! Hordozható, mégis masszív, kényelmet és valódi pihenést nyújt tábori körülmények között és szobában egyaránt.
Bemer terápia | értékesítés, bérbeadás
Bemer készülékek értékesítése, bérlés, szakorvosi háttérrel. Bemutatótermükben is szeretettel várjuk! Bemer terápia előadások. Szakmai továbbképzések.
Áraink – Elektromos kórházi ágyak kölcsönzése
Azágy bérleti díja fix havi bruttó 18.000,- Ft (kivétel a tört havi bérlés). Az első havi bérleti díj a kiszállításkor fizetendő. Természetesen van lehetőség nem teljes hónapra is bérelni ágyat, ennek költsége 1.000,- Ft/nap.